www.hitelmax.hu

hitelmax

hitelmax

Olcsóbb személyi kölcsönt kaphat, ha magasabb jövedelmet tud igazolni!

2019. november 20. - Hitelmax

A személyi kölcsön számos előnnyel rendelkezik. Néhány százezer forinttól 10 millió forintig igényelhető. A személyi kölcsönhöz könnyű hozzájutni, átfutási ideje gyors. Fontos tudni, hogy magasabb jövedelemmel olcsóbb személyi kölcsönt kaphat! Akár 2%-kal is csökkenhet egy személyi kölcsön THM-e, ha magasabb az igazolt munkabére. Nem minden a jövedelem, további feltételek vállalásával a kölcsön kamata akár 6% alá is csökkenhet.

 

A Hitelmax személyi kölcsön kalkulátora segít a legkedvezőbb személyi kölcsön kiválasztásában. Online hiteligénylés esetén gyorsabban megtudhatja, hogy jóváhagyta-e a pénzintézet hitelét, mint személyesen! 

 

Személyi kölcsön felvételekor a bankok a hitelfelvételi feltételei eltérhetnek. Kedvezményeket kaphat, ha bizonyos elvárásokat teljesít. Gyakori, hogy a jövedelemmel, a bankszámlára érkező jóváírásokkal kapcsolatban fogalmaznak meg követelményeket a hitelintézetek. 

A munkabértől függően, akár 2%-kal is alacsonyabb lehet a személyi kölcsön THM-e. Ez 2-3 százezer forint megtakarítást is jelenthet egy nagyobb hitelösszegnél.


A jövedelem egy adott tényező, nem lehet csak úgy önkényesen megnövelni. Vannak viszont lehetőségek, amivel csökkenteni lehet a személyi kölcsön THM-ét:

  • Bizonyos bankok a kedvezményhez kapcsolódó munkabért nem kizárólag egy személytől várják el, így adóstárs bevonásával teljesíthetőek a kritériumok.
  • Egyes hitelintézeteknek nem csak a jövedelemmel kapcsolatban vannak követelményeik, hanem elvárják azt is, hogy az a banknál vezetett számlára érkezzen.
  • Vannak olyan pénzintézetek is, ahol csak havi jóváírást várnak el, a kedvezményért cserébe nem kell, hogy az igazolt jövedelem legyen. Ha az elvárt összeget bármilyen forrásból biztosítani tudja, akkor megkapja a kedvezményt.
  • Más akciós lehetőségek is vannak, hogy olcsóbb legyen a személyi kölcsön THM-e. Kedvezményt kaphat egy meghatározott számlacsomag nyitásáért, egy hitelfedezeti biztosítás megkötéséért, vagy akár egy nagyobb hitelösszeg igényléséért. Ezekhez kapcsolódhat extra költség, ezért számolja át, hogy biztosan megéri-e ezekkel a feltétekkel felvenni a személyi kölcsönt. Amennyiben az ajánlat egy bizonyos időre szól, nézze meg az akció utáni időszakot is.

A bejegyzés trackback címe:

https://hitelmax.blog.hu/api/trackback/id/tr4415316220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása